360volt zoekt verschillende enthousiaste krachten.
Al meer dan 10 jaar restaureert 360volt originele industriële armaturen en bijzondere lichtobjecten voor internationale particulieren en projectontwerpers. We zijn begonnen als webwinkel en inmiddels werken we met een klein team vanuit onze winkel aan de Prinsengracht en vanuit de werkplaats in Amsterdam Oud-West. Door onze specialisatie, persoonlijke benadering en samenwerking met onze klantenkring hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd.

“ 360volt kenmerkt zich door een informele werksfeer met korte lijntjes en waarin iedereen paraat staat om elkaar te helpen. We restaureren alles zelf dus je moet niet bang zijn om af en toe ook je handen vies te maken. “

Wat heeft 360volt jou te bieden:
Samenwerken binnen een gevarieerd team in een inspirerende omgeving, waarbij je met alle facetten van inkoop tot verkoop in aanraking komt en helpt deze zo efficiënt, bewust en klantvriendelijk op te lossen. Waarbij openstaan voor deadlines en inspringen bij klussen anders dan omschreven zeker mogelijk is.
We bieden zeer gevarieerde taken die iedere dag anders kunnen zijn, soms fysiek uitdagend en waarbij we altijd op zoek zijn naar het beste product voor onze klanten.

Heb je zin en ben je gemotiveerd om deel uit te maken van het team van 360volt, stuur dan een brief met motivatie voor de functie(s) van jouw voorkeur en je CV.

Per mail naar: info@360volt.com
of per post naar adres: 360volt, Mercatorstraat 141, 1056 RC, Amsterdam

Functieomschrijvingen:
Een functie van verkoop- / office medeweker
De medewerker werkt in de winkel op de Prinsengracht op dagen dat de winkel
is geopend. De winkel/showroom bevindt zich in het drukke winkelgebied van
De 9 Straatjes. De medewerker is het eerste aanspreekpunt voor alle geïnteresseerde en interieurontwerpers die de winkel/showroom bezoeken, affiniteit met design is een pré. Een groot deel van de winkelbezoekers is internationaal, ook de vragen die per mail of telefoon binnenkomen komen zijn overwegend Engels, een goede beheersing van de Engelse taal en mogelijk een andere taal zijn belangrijk.

Naast de dagelijkse leiding in de winkel draagt hij/zij zorg voor de verkoop en de administratie. Vooral op de rustige momenten zijn er veel taken die kunnen worden uitgevoerd, denk aan het aanpassen van de foto’s, productinformatie en de online voorraad op de website. Ook digitale marketing, social media en de website bijhouden behoren tot het takenpakket. Het kunnen werken en omgaan met een Apple en Photoshop (Adobe) is daarbij een vereiste.
De medewerker draagt zorg voor een schoon en netjes uiterlijk van de showroom, en draagt zorg voor een actueel voorraadbeheer.

Functie-eisen:
Minimaal 1 dagen beschikbaar (dagen en uren in overleg)
De medewerker moet zelfstandig kunnen werken.
Enige werkervaring als verkoop/office manager.
Het liefst minimaal één dag om de week in het weekend beschikbaar zijn.
Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal.
Werken op een Apple met het adobe pakket is een vereiste.

Een werkplaats, magazijn, transport functie: (tevens stage plaats)
De werkplaats verwerkt dagelijks bestellingen en hier wordt de oude industriële verlichting gerestaureerd voor in de winkel op de Prinsengracht en voor bestellingen voor internationale interieurprojecten.

Je werkt samen om de bestellingen en voorraad gereed te maken. Sjouwen, (de)monteren, zagen, slijpen, schoonmaken, meedenken en vieze handen krijgen horen er allemaal bij. Kunnen fotograferen en werken op een Apple met het adobe pakket is een pré.

Online orders en de winkelverkoop moeten dagelijks zorgvuldig worden verpakt en verstuurd naar de klant. We hebben een zeer groot assortiment artikelen. Deze artikelen zijn over het algemeen zwaar, breekbaar en buiten de standaard formaten. Het inpakwerk is niet standaard en vraagt ruimtelijk inzicht om het pakket zo goed en zo snel mogelijk op zijn nieuwe plek te krijgen. De voorraad van de fysieke winkel moet wekelijks worden aangevuld. Het in het bezit zijn van een geldig rijbewijs is daarom een pré.